Skupna akcija slovenskih in srbskih identitarcev proti jugonostalgiji

Prikazen ideologije drhali, ki se skriva pod krvavo rdečo zvezdo še vedno straši, ne le po Sloveniji, temveč tudi po drugih deželah bivše skupne države, Socialistične federativne republike Jugoslavije. Kljub temu, da se je poskus ustvarjanja marksistično socialistične utopije izjalovil povsod kjer so preko trupel vseh, ki niso bili »primerni« za življenje v komunističnem raju, marksisti poskušali uvesti novo ureditev, danes njihovi ideološki nasledniki še vedno dvigujejo glave, pozivajoč k vrnitvi v čase rdečega enoumja.

Jugonostalgija danes ni prisotna le v Sloveniji, temveč senca rdeče zvezde leži tudi nad praktično celotnim področjem bivše marksistične tvorbe, katere cilj je bil erozija posameznih narodov in ustvarjanje novega človeka brez nacionalne identitete, po meri marksističnih naukov. Tradicija proti tiraniji strogo nasprotuje ponovnemu vzponu teh idej, ki so se kljub razpadu socialistične Jugoslavije ohranile do dandanes. Zato smo skupaj s srbsko identitarno organizacijo Kormilo organizirali simbolično mednarodno akcijo v prestolnicama obeh držav, s katero želimo jasno in glasno pokazati, da v naših domovinah ni več prostora za jugonostalgijo. V Sloveniji so komunisti pobili približno sto tisoč ljudi, ne le poraženih nasprotnikov, temveč tudi civilistov, žensk in otrok. V Srbiji so komunistični zločinci prav tako pobili približno 60. 000 ljudi. Kljub temu se tako v Sloveniji, kot tudi v Srbiji, ne sme podvomiti v uradno različico zgodovine, v kateri so komunisti brezmadežni »osvoboditelji«, vprašanja njihovih zločinov pa ostajajo drugorazredna.

Obenem verjamemo, da je sodelovanje med evropskimi identitarnimi skupinami, ki se zavedajo pomembnosti skupnega boja proti kulturnemu marksizmu, ki se je razvil iz glavnih subverzivnih idej frankfurtske šole, na prostorih bivše Jugoslavije pa so se le te združile z jugonostalgijo in poveličevanjem komunističnih krvnikov, nadvse pomembno.

Namesto za lažno komunistično “bratstvo in enotnost”, katerega cilj je bil uničevanje posameznih narodov, stojimo skupaj v boju proti jugonostalgiji in levičarskim demagogom, ki nas hočejo znova pahniti v čase tiranije in preganjanja drugače mislečih »disidentov«.

Stop jugonostalgiji – enkrat za vselej smrt komunizmu!

Tradicija proti tiraniji, Ljubljana:

Kormilo, Beograd:

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.