Nevladne organizacije in njihov vpliv na državo

31. maja 2021 je bilo v Sloveniji registriranih 27.868 nevladnih organizacij, njihovo število pa se vsako leto poveča za približno 500-1000. Vso to silno »nevladovanje« slovenske davkoplačevalce stane 372,12 milijonov evrov na leto. Ta znesek je količina javnih sredstev, ki jih nevladniki prejmejo iz proračuna naše države in se vzporedno s številom novih NVO-jev vsako leto tudi viša. Povprečna vsota proračunskih prejemkov na letni ravni na nevladno organizacijo tako znaša 36.965,00 eur, v nevladnih organizacijah pa je v Sloveniji trenutno zaposlenih 3.000 ljudi.

Morda je zdaj pravi čas, da si zastavimo vprašanje:  In kaj Slovenci za ta denar od nevladnikov dobimo?

Medtem, ko nikakor ne gre oporekati javnega financiranja nevladnim organizacijam, ki dejansko delujejo v javnem interesu (gasilci, invalidska društva, športna društva, društva za pomoč mladim v stiski), pa se bomo v tem članku osredotočili na nevladne organizacije, katere človeku, ki spremlja dogajanje v Sloveniji in po svetu zadnjih nekaj let najprej pridejo na misel ko sliši izraz NVO.  Govorimo seveda o tistih nevladnih organizacijah, ki naši državi ne doprinašajo ničesar oziroma ravno nasprotno, skušajo v naši družbi povzročiti propad tradicionalnih vrednot, širijo razkroj, vanjo tihotapijo neevropejce, jo skušajo demografsko spremeniti ter na dolgi rok uničiti.

Odgovor na to, komu takšno delovanje služi bomo našli v ustanovitelju prve nevladne organizacije v Sloveniji (Open Society Institute, kasneje preimenovan v Mirovni Inštitut), madžarskemu Židu Györgyju Schwartzu, ki je bolj znan kot George Soros, zloglasnemu »filantropu«,  finančnemu špekulantu in ambasadorju globalističnih interesov, ki svoj denar služi z uničevanjem homogenih narodov in držav v katere so prodrle njegove lovke.

Pri nas naj bi njegova mednarodna organizacija sicer podpirala kar 39 pobud, zvez in organizacij kot so: Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Amnesty International, Center LeGeBiTra, Zavod KROG, Inštitut za afriške študije, Inštitut za romologijo, etnične študije in migracije, Klub študentov Kranj, Društvo Parada Ponosa, Movit Na Mladina, Mladinski Svet Slovenije, Za in Proti (ZIP), Rdeči križ Slovenije, Zveza Romov Slovenije, Spletno Oko, KUD France Prešeren, Mladi Liberalni Demokrati (MLD) in Mirovni inštitut. Slednji izvaja številne aktivnosti, razne »igre brez meja« v podporo migracijam, promovira »multikulturalizem«, podpira globalizacijo in se na vse kriplje bori proti »politično nekorektnemu«  govoru, ter preko družbenih omrežij v sodelovanju z FDV izvaja cenzuro nad Slovenci.

 V širšem smislu je torej jasno, da s strani globalistov ustanovljene in financirane organizacije zasledujejo in izvršujejo agendo svojih sponzorjev, kako pa vse skupaj izgleda na terenu ali v praksi?

V zadnjih letih se opaža trend, kjer se sicer iz strani globalistov ustanovljene nevladne organizacije v vedno večji meri financirajo direktno iz proračuna države v kateri delujejo. To jim preko raznih razpisov in projektov omogoča izvršilna oblast, zato je razumljivo, da nevladniki podpirajo tisto politično opcijo, ki jim je naklonjena ter jim vedno znova  nekritično deli davkoplačevalski denar. Tukaj pridemo do kritičnega nasprotja oziroma shizme, saj se nevladniki radi predstavljajo kot apolitična »civilna družba« v resnici pa so le podaljšek politike, ki jim deli sredstva Pri tem ne gre za ideologijo, marveč je ključen denar. Ko je njim naklonjena opcija na oblasti, ji nevladniki izražajo svojo podporo preko spleta, ustvarjajo lažen konsenz in iluzijo podpore, obenem pa sovražno agitirajo proti vsem, za katere smatrajo, da bi jim v prihodnosti proračunsko financiranje lahko odrekli. V redkih primerih, ko na oblasti ni njim naklonjena leva opcija, pri nevladnikih lahko opažamo masovno  mobilizacijo, proteste, paniko, totalno vojno in histeričen  desant, da bi politike, ki jim delijo denar vendarle ponovno spravili na oblast. Obenem glasno kričijo o tem, da se »zavzemajo za demokracijo« ter se borijo proti domnevni »tiraniji fašizma«, kar pa je samo po sebi absurdno  –  zanje je namreč demokracija le marketinško ime, preobleka, ki prikriva dejstvo da si v resnici želijo tiranijo, kjer so na oblasti vedno le oni.

 V vsakem primeru je v naši državi opazna vedno večja skepsa do delovanja nevladnikov, prav tako pa se ljudje vedno bolj zavedamo, da nevladne organizacije v veliko primerih našo družbo uničujejo, mladino zastrupljajo, v Slovenijo uvažajo migrante, širijo idejo lažne egalitarnosti, teorijo spola, propagirajo nenaravne spolne prakse, razvrat, skušajo tradicionalne vrednote uničiti in so pravzaprav zajedavec, ki svojemu gostitelju pije kri in ga počasi ugonablja.

Dobro se je zavedati, da naše nasprotnike v prvi vrsti motivira denar, šele na drugem mestu, če sploh, pa je ideološka usmerjenost. Ko se enkrat zavemo tega, vidimo, da so kljub velikim finančnim resursom in organiziranosti v bistvu nebogljeni. Bolj, ko se odstira resnica o njihovem delovanju, bolj se ljudje obračajo stran od njihovega strupa in manj pripravljeni so se podrediti  njihovi agendi.

Počasi, a vztrajno se širi zavedanje, da  trgovci z mavrico kljub svojim sladkim besedam in lepi preobleki za seboj vedno puščajo le sprevrženost, uničenje in bedo.

Naša moč leži v tem, da nihče ni pripravljen umreti za denar in globalizem, milijoni in milijoni pa so pripravljeni boriti se in če je treba, tudi umreti za svoj narod. To je nekaj, česar globalist ne bo nikoli razumel in to je razlog, zaradi katerega bo izgubil.

 Vedno več ljudi se opogumlja in tudi v luči nedavnih dogodkov (madžarski zakon, ki prepoveduje promocijo LGBT propagande otrokom in mladostnikom),  dviga svoj glas za normalno, tradicionalno, moralno celovito in zdravo Evropo.  Evropski preporod se odvija zdaj. Pridruži se mu tudi ti!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.