ŠIRJENJE SPOROČILA PO SLOVENSKIH MESTIH

Naši aktivisti in podporniki so pred kratkim z akcijo lepljenja nalepk širili naše sporočilo po slovenskih ulicah v različnih mestih in krajih naše dežele.  

Naše sporočilo je jasno: Zavzemamo se za ohranitev našega naroda, domovine, identitete in kulture v sklopu metapolitičnega boja za ohranitev in preporod Evrope. Spodbujamo spoštovanje do narave, spoznavanje idej, ki predstavljajo alternativo moderni potrošniški družbi, globalizmu in duhovnemu ter fizičnemu uničenju Evrope, branje, izobraževanje in predvsem za mlade način življenja po načelu zdrav duh v zdravem telesu.

Glede na to, da je na ulicah naših mest v zadnjih mesecih opaziti vse več ideološkega onesnaževanja v obliki kulturno marksistične, levičarske in liberalne propagande in jugonostalgije, smo preko našega uličnega aktivizma izrazili tudi naše odločno nasprotovanje tem lažnim in nenaravnim idejam, ki so Slovencem in Evropejcem povzročile v preteklosti mnogo gorja.

Zato, ker je na družbenih omrežjih cenzura vse močnejša in vse bolj prisotna se bomo tudi v prihodnosti bolj posvečali širjenju našega sporočila in idej na staromoden način, z uličnimi propagandnimi akcijami in aktivnostmi. Metapolitičen kulturni boj se nadaljuje!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.