Vse najboljše, domovina!

Aktivisti in podporniki gibanja Tradicija proti tiraniji so v Celju v dneh pred letošnjim Dnevom državnosti razobesili prapor karantanskega črnega panterja, ki navkljub trditvam nekaterih sodobnih zgodovinarjev predstavlja pomemben zgodovinski simbol na slovenskih tleh.

S tem so želeli opozoriti na dejstvo, da ima naša domovina za seboj bogato zgodovino, katere prelomna točka je bila ravno razglasitev samostojne Republike Slovenije in desetdnevna vojna, ki je sledila. Naš narod je takrat stopil skupaj in pokazal, da je pripravljen braniti svojo domovino ter da ne želi biti več del socialističnega eksperimenta imenovanega Jugoslavija.

Kljub temu so se tudi v vsaj navidezno samostojni Sloveniji ohranile stare komunistične strukture, v rokah starih komunistov, ki so čez noč postali liberalni demokrati, pa so se tako obdržali vplivni položaji v naši domovini. Obenem kot članica Evropske unije, ki postaja danes vse bolj podobna liberalni različici Sovjetske zveze, Slovenija, tako kot druge predvsem srednje in vzhodnoevropske EU članice, znova izgublja svojo suverenost in pravico do samoodločanja.

Naša domovina se danes tako sooča z vse bolj totalitarno neoliberalno bruseljsko politiko in domačimi kulturnimi marksisti, ki v svojo propagando vključujejo tudi jugonostalgijo. Zaradi tega je nadvse pomembno, da se spomnimo lastnih korenin in žrtev naših prednikov ter spodbujamo narodno zavest v časih, ki so nenaklonjeni domoljubju in identitarnim idejam, saj le te predstavljajo prepreke za globaliste, ki želijo iz Evrope ustvariti multikulturno enotno družbo prostega pretoka ljudi in dobrin. Dan državnosti je zato ravno v takšnih časih nadvse pomemben praznik, ki nas spominja na dejstvo, da so se Slovenci leta 1991 borili za lastno neodvisnost in pravico do samoodločanja, ne za to, da bi le zamenjali gospodarje iz Beograda za gospodarje iz Bruslja in Washingtona.

Slava Slovencem!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.